Gör det själv

JOBBA SMART

VISMA eEKONOMI

Vi strävar alltid efter att skapa enkla lösningar så att du som företagare kan sköta bokföringen själv. Vissa delar kan dock vara mer lönsamt att låta ett proffs sköta. Trots att du som företagare kan sköta det mesta själv så dyker det ibland upp frågor kring bokföring, löner och skatter.

Du får det bästa av två världar: En personlig redovisningskonsult och ett system som är uppbyggt för samarbeten. Många kunder beskriver att det enkla samarbetet är det som sticker ut mest med våra tjänster. Vi skräddarsyr en unik lösning efter varje kunds behov. Att detta sker i realtid och utan manuella importer som ska behandlas är en stor fördel vid samarbeten.

SPARAR IN HÄLFTEN AV MIN KONTORSTID

VISMA eEKONOMI

Att jobba på ett strukturerat sätt ger stora fördelar vid samarbeten. När allt är på plats kommer fördelarna att jobba i realtid, då kan vi erbjuda djupare analyser och rådgivning. Där ligger vårt stora fokus på rådgivning så att ditt företag kan ta de rätta beslutet. 

-Rätt finasiering och rätt kassaflöde. -Analys av resultat/budget. -Uppföljningar av projektredovisning. -Lönsamhets analyser. Att ta fram rätt verktyg i rätt tid är att styra ditt företag. -Se framåt istället för bakåt? -Ska bolaget ta in nya delägare eller kapital? -Marknadsföringen, är den effektiv? -Vi jobbar proaktivt med våra kunder!