Tjänster

Starta din digitala redovisning idag

När du startar en verksamhet i Karlstad eller i annan stad hjälper vi dig med råd kring lämplig bolagsform. Ekonomikontoret On-line kan även hjälpa till med administrationen kring uppstarten. Vi pratar igenom vad du vill med ditt bolag och hur vi kan bidra för att du ska kunna nå dina mål. 

Löpande redovisning 

Grunden inom redovisning, där vi hjälper till med allt du önskar. 

Ekonomikontoret On-line kan sköta fakturering, betalningar, bokföring, avstämningar, rapportering, med mera. Genom moderna programvaror som är integrerade med varandra så är det ett utmärkt verktyg att effektivisera hela hanteringen. 

För dig som vill sköta din bokföring själv, och framför allt ta hjälp när det gäller årsbokslut/årsredovisning, erbjuder vi skräddarsydda paket. 

Tack vare detta kan du få hjälp med bokslut/årsredovisning samt bolagets inkomstdeklaration, telefonsupport under året om du fastnar med bokföringen. Ta kontakt med oss idag så hjälper vi er.

Löneadministration 

Vi sköter löneadministration åt företag, från mindre företag med bara en anställd till större med flera anställda. För att underlätta tidrapportering kan din personal enkelt rapportera sin tid via webben eller mobilapp. 

Löner är den enkla delen att lägga ut från företaget och vi ser till att de följer alla avtalen du tecknat. Har du inget kollektivavtal så ser vi till att lönerna följer de lagar och regler för dina anställda. Frågor som dyker upp ”har mina anställda en tjänstepension”. 

Årsbokslut & Årsredovisning 

  • När vi ska stänga böckerna vid årets slut gör vi ett årsbokslut och årsredovisning. Du slipper tänka på redovisningen och kan istället fokusera på din verksamhet.
  • Ekonomikontoret On-line kontaktar din revisor och ser till att årsredovisningen upprättas i tid. Vi sköter all administration och kontakt.
  • Inlämning av årsredovisningen sker digitalt till Bolagsverket. Vi jobbar digitalt och nyanserat. Vi strävar hela tiden efter effektivisering och smidighet.

Inkomstdeklaration 

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi en inkomstdeklaration baserad på ditt årsbokslut och skatteberäkning. Inlämning sker digitalt till Skatteverket. 

Rådgivning- Utbildning 

Önskar du veta mer som kund och vill lära dig? Vi erbjuder kontinuerlig utbildning, rådgivning, tips och förslag inom ett flertal områden för att du som företagare ska få ut maximalt av ditt företagande. Vanligast är att vi bistår med hjälp kring skattefrågor relaterade till bolagsägande. 

Vanligaste frågan ”vilken lön ska jag ta ut i mitt bolag”. Det finns många svar på denna fråga. Då vi erbjuder paketlösningar för de som vill ha en redovisningskonsult att rådfråga. Vi rekommenderar 100% digital hantering för bästa rådgivning. 

Om du och ditt företag önskar utbildning så finns Ekonomikontoret On-line för er.