Vi tipsar

TA EMOT LEVERANTÖRSFAKTUROR

SMARTA LÖSNINGAR

Idag finns det massor med smarta appar för att dela och skicka dokument och foton, och det bästa är att tjänsterna ofta är gratis. För mer krävande hantering av leverantörsfakturor med tolkning mm. Tolkning kostar en del, priset är runt portokostnaden. Varför gör man på detta viset? Finns det pengar att tjäna? Eller ett smartare sätt? Självklart spar man tid!

Enklast är att fota eller skanna in alla kvitton och leverantörer med en smart app. Pappersfakturan och/eller kvittot spara du i 3 år. 

FOTA KVITTON MED APPEN VISMA SCANNER

KOMMUNIKATION OCH SAMARBETE

När pärmar, papper, verifikationer, fakturor och mycket mer blir digitalt förändras sättet vi jobbar på – till det bättre! I samarbetsplattformen bestämmer ni vem som gör vad och delar på arbetsuppgifterna efter behov. Allt kan ske digitalt och mer och mer blir automatiserat.

Vi hjälper er igång om det behövs och gör det möjligt för er att fördjupa samarbetet med oss. Allt detta genom ett nytt effektivt kommunikationsverktyg och ett smartare sätt att få in underlag digitalt. 

FAQ – Vi besvarar era frågor

Varför ska man ha en redovisingsbyrå?

Effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt vägledande rådgivning som hjälper er att göra det ni är bäst på.

Vad kostar redovisning hos er?

Vi anpassar och bygger våra tjänster tillsammans med våra kunder. Om ni önskar mindre eller delvis hjälp, går det att få. På samma sätt med omfattande hjälp av bokslut, redovisning, andra tjänster.

Jobbar Ekonomikontoret online enbart i Karlstad?

Nej, Ekonomikontoret Online jobbar online och kan hjälpa alla er ute i landet som är i behov av hjälp med redovisning.

Utbildning inom redovisning. Går det att få?

Ja, Ekonomikontoret erbjuder utbildning inom redovisning hos er verksamhet. Hur ni kan bli bättre på det ni redan gör idag.